Emileon Πολυχώρος #Emileon_Garden

Μαΐ 30, 2020 | Εστιατόριο Βεράντα, ΝΕΑ

Emileon Πολυχώρος

#Emileon_Garden

🖋️ Με ευθύνη και συνεπεία παρακολουθούμε στενά κι εφαρμόζουμε όλα τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών και των επαγγελματιών του χώρου εστίασης.
📝 Πολιτική ως προς την υγιεινή και την ασφάλεια του χώρου μας.
Για την προστασία, πρόληψη και αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19), έχουμε λάβει τα απαραίτητα πρόσθετα μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις επίσημες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας και με όλους τους αρμόδιους φορείς. Συμπεριλαμβάνεται η ενίσχυση των ήδη αυστηρών πρακτικών μας σχετικά με τη διαχείριση τροφίμων, απολύμανσης και καθαρισμού, με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές κορυφαίων εμπειρογνωμόνων.
📝 Αναλυτικότερα, λαμβάνουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα σχετικά με:
✔️Λειτουργία, μόνο των εξωτερικών εστιατορίων (με a la carte μενού).
✔️ Τήρηση των καθορισμένων εκ του νόμου, αποστάσεων στους χώρους εστίασης.
✔️ Διασφαλίζουμε ότι όλοι οι χώροι μας, αερίζονται ικανοποιητικά και λαμβάνονται όλες οι δέουσες ενέργειες απολύμανσης των υποστατικών ημερησίως και κατά τακτά χρονικά διαστήματα.
✔️ Συστήνουμε τους επισκέπτες μας κατά την είσοδο και έξοδο τους στα εστιατόρια και τα καφέ μας, να χρησιμοποιούν το ειδικό απολυμαντικό χεριών που είναι τοποθετημένο για τον συγκεκριμένο σκοπό σε όλες τις εισόδους των εστιατορίων μας και των καφέ μας.
✔️ Προσεγγίζοντας οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο εξυπηρέτησης ( μπαρ, μπουφέ), συστήνουμε στους επισκέπτες μας να τηρούν απόσταση δύο (2) μέτρων από τον επόμενο σε σειρά προτεραιότητας.
✔️ Εντατικότερη απολύμανση όλων των επιφανειών με ιδιαίτερη έμφαση στις επιφάνειες συχνής επαφής.
✔️ Συχνό καθαρισμό και πλύση των πολυσύχναστων χώρων και των επιφανειών συχνής αφής, συμπεριλαμβανομένων των WC, διαδρόμων, σκάλας.
✔️ Διαθεσιμότητα καθαριστικών και απολυμαντικών μέσων (απολυμαντικό χεριών, γάντια κτλ) σε εμφανή σημεία των εγκαταστάσεών μας.
✔️ Τήρηση των γενικών μέτρων που αφορούν στον αυτοπεριορισμό όσων έχουν ταξιδέψει πρόσφατα, την ιατρική εξέταση όσων φέρουν συμπτώματα και τους γενικούς κανόνες υγιεινής.
✔️ Έλεγχος θερμοκρασίας προϊόντων ακόμη πιο αυστηρός.
✔️ Τα τραπέζια φαγητού, καλύπτονται με ατομικά σουπλά μιας χρήσης. Τα τραπέζια φαγητού και καφέ απολυμαίνονται μόλις οι επισκέπτες μας καθίσουν. Τα μενού είναι εντός πλαστικής θήκης, η οποία απολυμαίνεται πριν δοθεί στους επισκέπτες μας, ή ενώπιόν τους,
✔️ Για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων υγείας από αγαθά ή/και υπηρεσίες τρίτων που καταναλώνονται εντός των εγκαταστάσεων, δεν επιτρέπουμε στους πελάτες μας να φέρνουν φαγητά ή ροφήματα, που έχουν αγοραστεί εκτός των εγκαταστάσεών μας.
✔️ Εντατική εκπαίδευση και σαφείς οδηγίες υγιεινής για όλο το προσωπικό, συνεχή παρακολούθηση και ενημέρωση.
✔️ Οι πισίνες του χώρου μας, δεν θα λειτουργήσουν.
Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις ώστε να δράσουμε άμεσα και να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας”.
Αντιμετωπίζοντας με ψυχραιμία και υπευθυνότητα τις τελευταίες εξελίξεις, ο στόχος μας πάνω από όλα η υγεία και ασφάλεια των πελατών μας αλλά και να παρέχουμε καθημερινά μία ξέγνοιαστη και ασφαλή εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας.
«Emileon Πολυχώρος».

Copyright © 2020 | emileon.gr | All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου

Pin It on Pinterest

Social Media

Θέλεις να το μοιραστείς;